Greetings from Poland

• Thread starter Thread starter Polishtradesman
  • Start date Start date
  • Tags Tags
    usa

Tilers Forums Official Sponsors

Bartek ... Twój wkład w Tilers forum jest bardzo doceniana i mogę powiedzieć, od jak często odwiedzasz forum, które kochają się, a może nawet coraz uzależnionych od delegowania na tilersforums ... lol lol.

I really like your input, ponieważ daje innym przyjmować różne metody ustalania z całego świata.

So enjoy forum oraz wszelkie problemy z nawigacją na całym miejsce tuż po południu mnie o radę.

Bartek ... Twój wkład w Tilers forum jest bardzo doceniana i mogę powiedzieć, od jak często odwiedzasz forum, które kochają się, a może nawet coraz uzależnionych od delegowania na tilersforums ... lol lol.

I really like your input, ponieważ daje innym przyjmować różne metody ustalania z całego świata.

So enjoy forum oraz wszelkie problemy z nawigacją na całym miejsce tuż po południu mnie o radę.

🙂 🙂 🙂 You have used internet dictionary to translate 🙂 i almost understeand what you mean:thumbsup:

Hello everybody!
It is very nice to meet with people on forum and talk about profession.
I live in east Poland and i carry out all interior jobs (especially tailing).

My neighbour is a Polish builder and he says the work is very good in Poland at the moment, are you finding that? And welcome.

Advertisement

Weekly Email Digest

Back

Click Here to Register for Free / Remove Ad